ترشی گوجه | ترشی گوجه مشهدی | نکات تهیه ترشی گوجه
ترشی گوجه مشهدی رو با این روش درست کن + طرز تهیه
بهترین فصل برای درست کردن ترشی گوجه مشهدی ، این فصله. ترشی گوجه مشهدی از اون ترشی های خوشمزه است که خیلی راحت میتونی تو خونه تهیه و برای پذیرایی از مهمونهات ازش استفاده کنی . برای آموزش تهیه ترشی گوجه با ما همراه باش .
مواد لازم تهیه ترشی گوجه :
- گوجه فرنگی ۲٫۵ کیلوگرم
- گل کلم۱ عدد متوسط
- هویج۲۵۰ گرم
- کلم برگ کوچک۱ عدد
- سیر ۱ بوته
- فلفل تند۴ عدد
- سرکه½ لیوا
- سبزی معطر۲ قاشق غذاخوری
- نمک، سیاه دانه و گلپر به مقدار کافی
- سبزی ترشی شامل شوید، جعفری و برگ کرفس است
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی ساده
مرحله اول
برای تهیه ترشی گوجه فرنگی مجلسی ابتدا گل کلم، هویج، برگ کلم، فلفل سبز و حبه های سیر را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی مواد به طور کامل خارج شده و خشک شوند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که مواد ترشی باید کاملا خشک باشند تا از کپک زدن سریع ترشی جلوگیری شود. در ادامه سبزیجات را پس از اینکه به طور کامل خشک شدند، به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را با بلندر یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم، سپس از صافی رد می کنیم تا تخمه ها و قسمت های اضافی شان گرفته شود. در ادامه آب گوجه فرنگی را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم آب گوجه فرنگی به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب گوجه فرنگی جوش آمد اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم بجوشد، سپس سرکه را با ۱ قاشق نمک اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
نکته ای که باید در مورد این ترشی در نظر داشته باشیم این است که ترشی گوجه فرنگی معمولا به صورت خوش نمک تهیه می شود و در صورت تمایل می توانیم مقداری نمک را نسبت به ذائقه خود افزایش دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله آب گوجه فرنگی را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس سبزیجات خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه سبزی ترشی را می شوییم و با دستمال به طور کامل خشک می کنیم.
مرحله هفتم
حالا سبزی را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه حاوی مواد ترشی اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه ترشی را درون یک ظرف مناسب و کاملا تمیز می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا ظرف ترشی را در یک جای تاریک و خنک مثل یخچال قرار می دهیم تا ترشی جا بیفتد. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم. حتما مقداری آب گوجه فرنگی ترشی باید زیاد باشد چون مواد ترشی آب را به خود می کشند.